Când va avea loc Festivalul Văii Mureșului Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2843 Vizualizări

Când va avea loc Festivalul Văii Mureșului

Aleșii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, participarea Consiliului Judeţean Mureş la organizarea, desfăşurarea şi finanţarea unor activităţi culturale şi sociale de interes public judeţean. În acest sens, din bugetul județean a fost alocată suma de 80.000 de lei, astfel: 50.000 de lei pentru organizarea unui eveniment cu ocazia Zilei Naționale a României și 30.000 de lei pentru desfășurarea Programului ”Educație pentru siguranță – delincvența juvenilă”.

Proiecte culturale și educative

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, ”unii dintre organizatorii acestor activități au întâmpinat anumite dificultăți privind aspecte ale programului lor în raport de data stabilită inițial”, astfel încât s-a propus schimbarea acestora după cu urmează: Festivalul Văii Mureșului pentru care organizatorii au solicitat modificarea programul din august – 30 septembrie 2021, în perioada 30 octombrie – 10 noiembrie 2021, Programul ”Tinerii pentru un mediu curat” pentru care se solicită modificarea perioadei de desfășurare din 15 septembrie – 15 noiembrie 2021 în 30 octombrie – 30 noiembrie 2021 și Festivalul ”Zilele Studenților din Târgu Mureș” pentru care se solicită modificarea perioadei desfășurării activităților, din octombrie 2021, în 19-21 noiembrie 2021.

”Totodată, se propune sprijinirea Fundației Comunitare Mureș pentru desfășurarea Proiectului ”Educație pentru siguranță – delincvența juvenilă”, proiect propus în sprijinul copiilor din județul Mureș, din clasele V-VII. De asemenea, în contextul apropierii Zilei Naționale a României, 1 decembrie, Asociația Culturală ”Grai Ardelean” propune organizarea serbării Zilei Naționale a României, în condițiile în care situația pandemică va permite. Activităţile propuse în cadrul proiectului au rolul de a reliefa aspecte fundamentale privind contextul realizării Unirii de la 1 Decembrie 1918 şi consecinţele acestui moment istoric în evoluţia neamului românesc”, a precizat Péter Ferenc.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE