Home / Consiliul Judetean Mures / ”Undă verde” pentru modernizarea Clinicii de Boli Infecțioase II

”Undă verde” pentru modernizarea Clinicii de Boli Infecțioase II

Aleșii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, realizarea de către Spitalul Clinic Județean Mureș a investiției „Reparații capitale, extindere și modernizare imobil strada Hunedoara nr. 29 – Secția clinică Boli Infecțioase II”, în incinta imobilului situat în municipiul Târgu Mureș, strada Hunedoara nr. 29, identificat în Cartea Funciară nr. 96221/N/Târgu Mureș, care face parte din domeniul public al județului Mureș, aflat în administrarea Spitalului Clinic Județean Mureș.

”Prin certificatul de urbanism se solicită acordul proprietarului în vederea realizării lucrărilor, fără ca acesta să constituie act de autorizare a executării acestora, beneficiarul – în speță Spitalul Clinic Județean Mureș, fiind dator a obține toate avizele, acordurile și autorizațiile necesare, potrivit legii”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, în Referatul de aprobare a ferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoarul, pregătit pentru ludușeni

Una dintre atracțiile oferite de sezonul hibernal este patinajul, acea plutire lină și grațioasă pe …