Asistent medical premiat cu Șoimii Sănătății Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 631 Vizualizări

Asistent medical premiat cu Șoimii Sănătății

Diploma Șoimii Sănătății este un premiu unic cu care se pot lăuda doar cei buni dintre cei mai buni. Nicușor-Cătălin Enache este unul dintre ei. Prin empatie și dragoste de oameni, el a reușit să demonstreze în 4 ani de zile, profesionalismul și demnitatea cu care își practică meseria de asistent medical-principal.

Cine este premiantul

Asistent medical generalist la Serviciul de Ambulanță Mureș, Nicușor Cătălin Enache este un optimist incurabil, ascultă cu răbdare, ajută oamenii în suferință, transmite celorlați o stare de bine, și orice situație dificilă repezintă pentru el o reală provocare sau, în caz contrar, dacă nu ține de competențele lui, atunci sună un prieten, ia contact cu alți colegi cu care colaborează, din alte domenii.  Pentru că atunci când vorbim de sistemul de sănătate, este o întreagă echipă care luptă susținut cu același efort.

Începând din 2004, timp de 10 ani a fost angajat ca operator registrator în cadrul Serviciului de Ambulanță Mureș. La sfatul soției, care e tot cadru medical, în tot acest răstimp a făcut și Școala de asistenți medicali. Atent la detalii, muncind mult ca voluntar, prin vocație și pasiune, dar și un parcurs educațional adecvat, Nicușor a fost ajutat de experții din domeniu să înțeleagă fiecare procedură. Mai mult. A reușit să-și facă în urmă cu 4 ani un PFI, oferind Servicii De Asistență Medicală La Domiciliu în Târgu Mureș și o pagină pe Google foarte bine cotată, ceea ce a ajutat la câștigarea premiului. Premiul Șoimii Sănătății se acordă pe baza evaluărilor și opiniilor de pe internet. 

Echilibru în toate

După ce își încheie turele de muncă la Ambulanță, timpul liber este dedicat tot unei munci intense, oferind în particular servicii de Asistență medicală la mansifestările sportive, tratamente medicale, consultanță și îngrijire la domiciliu, injecții si tratamente injectabile, perfuzabile și, prin mai multe colaborări, continuitate 24/24. Reușita profesională o simte ca pe-un amalgam de satisfacție și mulțumire interioară, de adâncă liniște, atunci când pacientul îi mulțumește.

„Undeva, în adâncul sufletului, sunt mândru de ceea ce am realizat,de modul în care am fost recunoscut și susținut de către cei care m-au votat. Le mulțumesc celor care m-au votat, celor care m-au observat și, mai ales, celor care m-au format” ne spune Nicușor-Cătălin.

Succesul nu este doar pe plan professional, ci și familial. Are 41 de ani, și este tatăl unui băiat în clasa a IX-a la Colegiul Național Alexandru Papiu Ilarian, secția matematică-informatică, Vlad Alexandru, un promițător IT-ist.

 “El este energia aceea pozitivă atunci când te întorci acasă” ne spune Nicușor Cătălin.  Două lucruri i-a cerut fiului său mai mereu, să învețe cât mai bine și să se joace cât mai mult. “Când scazi la una, pierzi la cealalată, așa e compensația Universului.”

Despre premiu

Diploma Șoimii Sănătății a fost  acordată Asistentului Medical Generalist Enache Nicușor-Cătălin, pentru Statutul Laureat  în orașul Târgu Mureș din Ranking-ul Șoimii Sănătății 2021, rezultat obținut 8.8/10 puncte. Ranking-ul a fost elaborat pe baza opiniilor clienților și are criterii clare pe care toată lumea le poate vedea. Cele mai bune firme din zonă sunt selectate pe baza evaluărilor clienților postate pe Internet. Datorită utilizării tehnologiei microdatelor, un număr imens de evaluări se iau în considerare în program. Merită menționat faptul că astfel de tehnologii sunt folosite, printre altele, de giganți precum Google și Facebook. Evaluările sunt convertite pe o scară de 10 puncte

“M-am întrebat de ce numai 8,8/10 puncte dar, ca în orice domeniu, nu poți mulțumi pe toată lumea” ne spune premiantul.

Redactia Zi de zi îi urează felicitări și la mai mare!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE