Sistem de iluminat modern la școala din Iernut Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

Sistem de iluminat modern la școala din Iernut

E.0N Energie România a înlocuit sistemul de iluminat din Școala Gimnazială Iernut, cu unul modern, care generează costuri mai mici. Astfel, au fost puse în funcțiune sisteme de iluminat moderne cu tehnologie LED în toate spațiile școlii din Iernut, inclusiv în sediile administrative, potrivit unui comunicat al companiei, remis luni, 1 noiembrie.

“Schimbarea corpurilor de iluminat în toate clădirile școlii noastre din Iernut a adus beneficii prin faptul că elevii au condiții mai bune de studiu. Mulțumim E.ON în numele celor 600 de copii care învață aici”, spune prof. Moldovan Horațiu Octavian, directorul Școlii Gimnaziale Iernut.

Lumina similară celei naturale

Totul a fost posibil urmare a proiectului „Energie în școlile copilăriei” al E.ON Energie România, prin intermediul căruia se modernizează infrastructura școlară. Noile corpuri montate au o durabilitate mult mai mare în timp și aduc o reducere a consumului de energie electrică folosită pentru iluminat, fiind astfel redusă presiunea pe bugetul alocat școlii. Lumina dată de aceste sisteme moderne este similară celei naturale în proporție de 98%.

E.ON a investit în acest proiect, până la începutul acestui an, peste 3,5 milioane de euro pentru îmbunătățirea condițiilor de studiu şi eficientizarea consumului de energie în școli. Programul, demarat în 2012, a acoperit 65 de unități școlare din 18 județe, având circa 41.000 de elevi și profesori drept beneficiari direcți. În total au fost montate 32.500 de corpuri de iluminat noi și 80.000 tuburi led.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE