Blocuri din Târgu Mureș reabilitate termic Administratie
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 346 Vizualizări

Blocuri din Târgu Mureș reabilitate termic

Potrivit unei postări pe pagina oficială de Facebook a Primăriei municipiului Târgu Mureș, în contextul  implementării „Programului Local Multianual de lucrări de intervenție privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe”, zilele acestea s-a făcut recepția pentru două blocuri de locuințe din cele 33 pentru care este asigurată finanțarea de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Potrivit sursei citate, au fost vizate blocurile de locuințe de pe strada Făget nr. 34 și strada Gheorghe Marinescu nr. 47 – 49, cu  44 de apartamente. Costul total al lucrărilor la cele două blocuri este de 944.895 de lei, finanțarea asigurându-se de la bugetul de stat – 60%, bugetul local – 30% și din fondul de reparații al asociației de proprietari – 10% .

„În context, amintim că autoritatea administrației publice locale a depus la ministerul de resort documentația tehnico-economică pentru încă alte 29 de blocuri, în vederea aprobării finanțării”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE