O nouă licitație pentru reabilitarea Palatului Culturii Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 203 Vizualizări

O nouă licitație pentru reabilitarea Palatului Culturii

Consiliul Județean Mureș a publicat, pentru a patra oară, documentația în vederea atribuirii lucrărilor de reabilitare a Palatului Culturii, după rectificarea bugetului proiectului, a anunțat joi, 25 noiembrie, Biroul de presă al instituției.

Potrivit sursei citate, aceasta a fost necesară din cauza creșterii prețurilor materialelor de construcții și a măririlor salariale acordate celor care lucrează în domeniul construcțiilor.

”Astfel, suma pentru reabilitarea clădirii monument a fost mărită cu 1.125.000 de lei, costurile totale ridicându-se la 10.918.000 de lei, din care 4.841.000 de lei contribuție proprie a Consiliului Județean Mureș. Firmele interesate pot încărca ofertele până în 13 decembrie, ora 15.00, pe platforma SEAP, evaluarea acestora urmând să înceapă în aceeași zi. Consiliul Județean Mureș a câștigat în anul 2017 un proiect cu finanțare europeană pentru reabilitarea Palatul Culturii din Programul Operativ Regional. Lucrările au fost începute în anul 2019 de către firma câștigătoare din Ploieșt, dar din cauza întârzierii și a neglijării termenelor, Consiliul Județean a reziliat contractul în anul 2020. Până la momentul rezilierii lucrările au fost realizate în proporție de 37%”, au informat reprezentanții Consiliului Județean Mureș.  

Termenul de finalizare a proiectului este 31 decembrie 2023.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE