Un semafor mult așteptat, la Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 270 Vizualizări

Un semafor mult așteptat, la Luduș

Chiar dacă instalarea unui semafor pe o arteră de circulație rutieră poate să pară un lucru simplu, realitatea, trista realitate ne dovedește că nu este așa. De o bună bucată de vreme, Primăria orașului Luduș a inițiat demersuri pentru a monta o asemenea instalație de mare însemnătate pentru elevii, cadrele didactice și pentru toți pietonii care circulă pe strada Republicii din Luduș în zona Școlii Gimnaziale nr. 1, acolo unde în acest an școlar au fost relocate și clasele Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu”.

„Zona este intens circulată de mijloacele de transport și există un potențial pericol pentru elevii care sunt nevoiți să treacă strada spre localul numărul 3 al școlii. Ne bucurăm că am reușit în aceste zile să instalăm un semafor cu buton la trecerea de pietoni din apropierea școlii”, a precizat primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan.

Echipamentele necesare au fost achiziționate datorită unei sponsorizări de 80.000 de lei primită de la o societate comercială din oraș.

„Într-adevăr banii au fost asigurați de o societate comercială, dar lucrările de instalare au fost executate de personalul Direcției „Drumuri. Intervenții. Transport și Zone Verzi” din cadrul Primăriei orașului Luduș”, a declarat directorul acestei Direcții, Liviu Popa, care a adăugat că echipamentele sunt în garanție, iar întreținerea revine în sarcina Primăriei orașului Luduș.

Semaforul mult așteptat de ludușeni, instalația care aduce un plus de siguranță în circulația rutieră a costat doar 80.000 de lei din sponsorizări, la care se adaugă manopera gratuită din partea Primăriei orașului Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE