Întâlnire online pentru comunicatorii din Regiunea Centru Mediu
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Întâlnire online pentru comunicatorii din Regiunea Centru

Reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru, vor desfășura online, timp de doua zile, Forumul Comunicatorilor, cu transmisiune centrală de la Alba Iulia, în care se vor prezenta proiecte europene și activități întreprinse pe teme de mediu.

,,În luna decembrie, timp de două zile va avea loc Forumul Comunicatorilor din Regiunea Centru, eveniment care în acest an se va desfășură online, cu transmisiune centrală de la Alba Iulia. Pe parcursul acestei întâlniri comunicatorii pe teme europene vor discuta despre proiecte și vor fi recompensați cei mai activi membrii ai rețelei. Evenimentul este organizat de către Centrul EUROPE DIRECT Regiunea Centru, alături de structura gazdă, Agenția pentru Dezvoltare Regională CENTRU, având în centrul atenției mass-media care s-a implicat pe parcursul anului în promovarea informațiilor europene, dar și reprezentanții societății civile care, la rândul lor, au contribuit la diseminarea informațiilor pe teme europene”, au precizat reprezentanții ADR Centru.

Prezentarea proiectelor europene și a activităților întreprinse pe teme de mediu, a soluțiilor identificate de către fiecare autoritate publică locală care prin fondurile europene accesate aduc o contribuție relevantă la creșterea calității vieții și a mediului la nivelul fiecărei comunități, vor fi subiectele pe care se vor axa organizatorii în cele două zile.

,,După o scurtă prezentare a organizatorilor și a scopului activității, prima zi de eveniment, 17.12.2021 va continua cu intervenții ale participanților și cu activității interactive cu referire la așteptările membrilor din rețea. Această activitate se va continua pe parcursul celor 2 zile, prin sondaje ale căror scop este eficientizarea și îmbunătățirea activității rețelei, cum se poate extinde această rețea, pentru a transmite cât mai multe informații utile care să ajungă la cetățeni. După prezentarea impactului proiectelor europene de mediu susținută de către reprezentanții autorităților publice locale, agenda evenimentului propune participanților discuții pe tema îmbunătățirii acestor proiecte corelat cu așteptările lor în domeniu. Partea a doua a evenimentului din data de 17.12.2021 se va axa pe implicarea reprezentanților mass-media și a celor mai activi membri ai societății civile și premierea activității lor. În cea de-a doua zi alocată desfășurării evenimentului, 18.12.2021, participanții au propus pe agendă o sesiune de training pe tema soluționării situațiilor conflictuale, o activitate pe care organizatorii o consideră importantă și relevantă atât pentru mediul de lucru, cât și pentru mediul personal, contribuind astfel la îmbunătățirea individuală și a relațiilor profesionale”, au mai precizat reprezentanții ADR Centru.

,,Scopul nostru este de a propune un eveniment prin care să oferim un cadru reprezentanților autorităților publice locale să își cunoască audiența, să discute cu mass-media, să încerce să își adapteze mesajul la cerințele celor care doresc să cunoască mai multe informații. Pentru funcționalitatea acestei rețele este esențial să se cunoască și să discute direct, cel ce dorește să transmită informații cu cel ce dorește să le primească. Vom vorbi despre modul în care folosim expresiile cele mai utile, despre ce tipuri de informații sunt mai importante pentru cei ce recepționează mesajul și cum anume vor ei să primească mesajele. Tratăm toate aceste aspecte atât cu o abordare în mediul profesional, cât și în cel personal, fiindcă toți cei implicați sunt oameni, cărora trebuie să le oferim motivație și dorim să le arătăm și aprecierea noastră pentru activitățile derulate” a precizat Simion Crețu, director general al ADR Centru.

Alexandra HAJA

Foto: www.alba24.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!