Seară de colinde în Luduș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 273 Vizualizări

Seară de colinde în Luduș

Protopopiatul Ortodox Luduș reia o frumoasă tradiție care a fost întreruptă de situația sanitară generală, prin organizarea unui concert extraordinar de colinde în ziua de sâmbătă, 18 decembrie, de la ora 17.00.

Protopopul ortodox Lucian Voșloban îi anunță pe credincioșii creștini din Luduș că având binecuvântarea ÎPS Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, și contribuția Primăriei orașului, a Casei de Cultură „Pompeiu Hărăștenu” și a Protopopiatului Ortodox Luduș, concertul se va desfășura la frumoasa biserică din deal cu hramul „Sfinților Apostoli Petru și Pavel”.

Concertul este susținut de solista Oana Pintea Bozga, una dintre cele mai cunoscute interprete de folclor și colinde din Ardeal și de Corala Bărbătească „Armonia” din Constanța, dirijată de Arhidiaconul lector universitar doctor Ion Iulian Dumitru. Reveniți la Luduș după o absență de doi ani din cauza Pandemiei, Corala „Armonia” este printre cele mai apreciate coruri bărbătești din lume, fiind laureată a locului 1 mondial câțiva ani la rând.

Seara magică de la Biserica „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Luduș are privilegiul de a fi moderată de cunoscutul actor Rudi Moca.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE