VIDEO, FOTO: Moș Crăciun, oaspete special în Parcul Central din Municipiul Reghin Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 795 Vizualizări

VIDEO, FOTO: Moș Crăciun, oaspete special în Parcul Central din Municipiul Reghin

Copiii din municipiul Reghin au avut în aceste zile de o frumoasă surpriză, prezența lui Moș Crăciun în Parcul Central. Începând de vineri seara, Moș Crăciun a fost primit cu bucurie de cei mici, care i-au dezvăluit acestuia cadoul dorit de Crăciun, fie verbal, fie prin intermediul unei scrisori, răsplătiți fiind de darnicul moș cu dulciuri și portocale.

Moșul va fi prezent în fiecare seară în Parcul Central, până în ziua de miercuri, 22 decembrie,  între orele 17-20. Mai mult de atât, cei mici pot face o plimbare cu autobuzul lui Moș Crăciun (între orele 17-20), cu plecare din fața fostului Cinematrograf  ”Patria”, și pot face o plimbare cu trăsura lui Moș Crăciun în Parcul Central. De asemenea, miercuri, 22 decembrie, ora 17, cei mici vor avea parte de un concert de Crăciun.

Parcul Central a devenit astfel locul cel mai animat din municipiul Reghin în aceste zile, locul unde cei mici și mari și-au etalat talentul, prin ornamentele de Crăciun care au împodobit brazii din parc, precum și prin spectacolelel oerite de tinerele talente reghinene, printre care îi amintim pe  dansatorii din cadrul AndraMar Dance și colindătorii Asociației Culturale ”Flori de pe Mureș” coordonați de prof. Marian Someșan.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE