Maratonul Scaunului Domnului, mai ULTRA începând cu ediția a II-a Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Maratonul Scaunului Domnului, mai ULTRA începând cu ediția a II-a

Organizatorii Maratonului Scaunului Domnului, Asociația ECO Reghin, anunță noi și plăcute surprize pentru cea de a doua ediție a competiției care va avea loc în data de 12 iunie 2022.  Printre acestea se numără introducerea cursei de ultra. „Una dintre schimbările importante pe care le vom avea la ediția a II-a este introducerea cursei de ultra. Aveam această idee încă de la finalul primei ediții. Traseul propus de noi, pentru această cursă, este unul din cele mai frumoase de anul viitor. Această probă va cuprinde cea mai faină parte din creasta Munților Călimani: Vf. Rețitiș, Vf. Negoiu Unguresc, Vf. Pietrosul, Vf. Străciorul, Vf. Bistriciorul, Vf. Zurzugău și apoi platoul Scaunul Domnului. Parcul Național Călimani este unul dintre cele mai pitorești din România, un loc unde încă găsim natură sălbatică”, au precizat organizatorii Maratonului Scaunului Domnului.

Potrivit acestora, traseul are lungimea de 100 km cu o diferență de nivel de +5000 m. Cu siguranță va fi o provocare și pentru cei mai experimentați alergători de ultra, sunt de păerere organizatorii. . Pentru mai multe detalii despre cursă aruncați un ochi pe site: https://maratonscaunuldomnului.ro/proba/ultra-100k

De asemenea, finalul de an aduce și prețuri speciale la cele 5 competiții incluse în cadrul ediției a II-a a Maratonului Scaunului Domnului.

„În perioada 19 – 31 decembrie avem prețuri speciale la toate cele 5 curse, din 1 ianuarie încrierile vor fi deschise cu prețurile normale. Pentru înscrieri click aici: https://maratonscaunuldomnului.ro/inscriere” au precizat organizatorii.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE