Home / Slider / Hrană caldă pentru vârstnicii parohiei Târnăveni II

Hrană caldă pentru vârstnicii parohiei Târnăveni II

Distribuie

Persoanele vârstnice și lipsite de posibilități financiare din parohia Târnăveni II beneficiază de o masă caldă în fiecare seară, prin implicarea părintelui Alin Iernuțan și a grupului „Bucuria de a dărui” din Târnăveni, informează www.reintregirea.ro. Despre această acțiune a vorbit pe larg prof. Daniela Lupean, Școala Gimnazială „Traian” din Târnăveni.

„Pentru unii dintre semenii noștri, o masă caldă este cel mai frumos dar pe care l-ar putea primi. În acest sens, compania Ruck Ventilatoare SRL și-a propus să aducă bucurie celor în nevoie, în cadrul unei campanii umanitare. Astfel, prin intermediul grupului de Facebook intitulat sugestiv „Bucuria de a dărui”, voluntari ai Bisericii „Sfânta Treime” din Târnăveni, împreună cu părintele paroh Alin Iernuțan, oferă în fiecare seară câte o masă caldă unor oameni singuri, încercați de nenumărate neputințe și greutăți. În cadrul campaniei, peste 50 de porții de hrană sunt distribuite săptămânal vârstnicilor din cuprinsul parohiei Târnăveni II .Dorim ca această campanie să aibă continuitate pe termen cât mai lung și să atragă și alte inimi darnice care se pot implica în astfel de acțiuni. Nu există momente mai frumoase în viață, ca atunci când ai sufletul împăcat pentru fericirea celor din jur, care poate să-ți aducă fericirea veșnică.Bunul Dumnezeu să răsplătească dragostea tuturor celor implicați! a precizat prof. Daniela Lupean, citată de www.reintregirea.ro.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.