Home / Slider / Hrană caldă pentru vârstnicii parohiei Târnăveni II

Hrană caldă pentru vârstnicii parohiei Târnăveni II

Persoanele vârstnice și lipsite de posibilități financiare din parohia Târnăveni II beneficiază de o masă caldă în fiecare seară, prin implicarea părintelui Alin Iernuțan și a grupului „Bucuria de a dărui” din Târnăveni, informează www.reintregirea.ro. Despre această acțiune a vorbit pe larg prof. Daniela Lupean, Școala Gimnazială „Traian” din Târnăveni.

„Pentru unii dintre semenii noștri, o masă caldă este cel mai frumos dar pe care l-ar putea primi. În acest sens, compania Ruck Ventilatoare SRL și-a propus să aducă bucurie celor în nevoie, în cadrul unei campanii umanitare. Astfel, prin intermediul grupului de Facebook intitulat sugestiv „Bucuria de a dărui”, voluntari ai Bisericii „Sfânta Treime” din Târnăveni, împreună cu părintele paroh Alin Iernuțan, oferă în fiecare seară câte o masă caldă unor oameni singuri, încercați de nenumărate neputințe și greutăți. În cadrul campaniei, peste 50 de porții de hrană sunt distribuite săptămânal vârstnicilor din cuprinsul parohiei Târnăveni II .Dorim ca această campanie să aibă continuitate pe termen cât mai lung și să atragă și alte inimi darnice care se pot implica în astfel de acțiuni. Nu există momente mai frumoase în viață, ca atunci când ai sufletul împăcat pentru fericirea celor din jur, care poate să-ți aducă fericirea veșnică.Bunul Dumnezeu să răsplătească dragostea tuturor celor implicați! a precizat prof. Daniela Lupean, citată de www.reintregirea.ro.

(Redacția)

Citeste si:  Constantin Dulcan: Dorina Matiș a scris nu doar un ghid psihologic de alinare a suferinței, ci și un adevărat roman psihologic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Protest al comercianților de la Platoul Cornești, în fața Primăriei

În prima parte a zilei de vineri, 20 mai, un număr de aproximativ 15-20 de …