Luduș: Contract de comodat prelungit Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 276 Vizualizări

Luduș: Contract de comodat prelungit

În anul 2017, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 174, Consiliul Local Luduș a aprobat înființarea societății comerciale Administrativ Serv Luduș SRL cu unicul asociat Orașul Luduș, prin Consiliul Local al orașului și prin acelaș act normativ a fost stabilit sediul social al societății: Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 26, adică în incinta Primăriei. În contractul de comodat încheiat a fost stabilită și durata acestuia la patru ani, începând cu data de 20 decembrie 2017. Prin adresa nr. 768/2021, președintele Consiliului de Administrație al SC Administrativ Serv Luduș SRL, Liviu Vasile Popa a solicitat Consiliului Local să prelungească contractul de comodat încheiat între SC și administrația publică locală începând cu data de 20 decembrie 2021.

În raportul de specialitate la proiectul de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei Contractului de comodat încheiat între autoritatea publică locală și Administrativ Serv Luduș SRL, juristul Mihai Paul Precup a precizat: „Raportat la competențele conferite de dispozițiile articolul 129 și articolul 139 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, propunem spre aprobare prelungirea duratei Contractului de comodat încheiat între autoritatea publică locală și Administrativ Serv Luduș SRL pe o perioadă de 4 ani”.

Prezentat în ședința ordinară a Legislativului local, proiectul de hotărâre a fost aprobat de consilierii locali, în unanimitate.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE