Atelier de comunicare eficientă Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 198 Vizualizări

Atelier de comunicare eficientă

Casa de Cultură a Studenților „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș în parteneriat cu Liga Studenților din Târgu Mureș organizează workshop-ul „Comunicare Eficientă. Atitudine corporală. Voce. Cuvânt” care își propune să vină în ajutorul doritorilor atât printr-un bagaj informațional de specialitate, cât și prin exerciții și antrenamente prin care participanții pot deveni „buni comunicatori” nu doar atunci când vine vorba de exprimarea în fața unui public, ci și în interacțiunile umane de toate zilele. 

Workshop-ul se va desfășura în sediul Casei de Cultură a Studenților „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș și va debuta sâmbătă, 19 martie, la ora 11.00. Acesta se desfășoară pe o durată de două zile, respectiv  19 și 20 martie, în fiecare zi existând 6 ore de activitate.

„Nu reușești să transmiți atunci când ești în fața oamenilor exact ceea ce intenționezi să exprimi? Emoțiile te coplesc și, în pofida unui discurs liber și susținut, alegi să citești? Ți-e foarte greu să-ți controlezi întregul arsenal de elemente de expresie și, de cele mai multe ori, nu știi efectiv ce să faci cu ele? Răspunsurile la aceste întrebări se poate să le găsești participând la workshop-ul Comunicare Eficientă. Atitudine corporală. Voce. Cuvânt”, au transmis organizatorii evenimentului.

Sub ochii atenți ai Cătălinei Mihăilă

Atelierul de comunicare este oferit de Cătălina Mihăilă, asist. univ. drd. la Universitatea de Arte din Târgu Mureș și actriță. Dincolo de cursurile și seminariile pe care le desfășoară la Universitatea de Arte din Târgu Mureș, aceasta deține un doctorat care se bazează pe esențele și secretele comunicării în general, și cu preponderență, spre cuvântul rostit. O puteți cunoaște accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=AMjSYPRjmuE .

În cele două zile de activitate se vor aborda diverse teme specifice despre  comunicarea eficientă, comunicarea nonverbală, comunicare paraverbală, comunicare verbală, comunicarea intenționată/ neintenționată.

„Dincolo de acestea, prin prezența la acest curs veți putea afla mici secrete ce țin de nucleul declanșator al emoțiilor, autoreglarea acestora, autocunoaștere, încredere de sine, perfecționarea sunetului articulat, decodarea propriilor nuanțe vocale sau a propriilor gesturi și acțiuni. Totodată, pe parcursul cursului vă veți putea exprima liber atât curiozități cât și întrebări ce vizează temele propuse”, a mai transmis echipa Casei de Cultură a Studenților.

Prețul de participare este de 200 de lei per participant. Primii trei înscriși vor primi o reducere de 50 de lei din prețul biletului, plătind doar 150 de lei.

La finalul workshop-ului participanții vor primi o diplomă care atestă implicarea și participarea. Dacă vrei să devii convingător și punctul tău de vedere să fie ascultat cu interes, echipa Casei de Cultură „Mihai Eminescu” te așteaptă cu brațele deschise. Înscrierile se pot realiza până pe data de 18 martie prin apel telefonic sau SMS la numărul de telefon 0741-076.720.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE