Tarife pentru spectatori, la ”Transilvania Motor Ring” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 570 Vizualizări

Tarife pentru spectatori, la ”Transilvania Motor Ring”

Consilierii mureșeni au aprobat joi, 24 martie, într-o ședință ordinară de lucru, modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a circuitului ”Transilvania Motor Ring” şi au stabilit o taxă de acces în complex, în cazul în care organizatorii de competiţii nu optează pentru vânzarea de bilete pentru evenimente.
Astfel, Serviciul Administrativ Întreţinere ”Transilvania Motor Ring” va percepe o taxă în cuantum de 10 lei pentru adulţi şi de 5 lei pentru copii şi pensionari la Track Day Auto şi Track Day Auto Moto. De asemenea, pentru competiţii sportive auto şi competiţii sportive moto adulţii vor achita un bilet în valoare de 26 de lei, copiii şi pensionarii câte 13 lei, în timp ce persoanele cu handicap vor avea acces gratuit.
”Prin Hotărârea Consiliului Județean Mureş nr. 148/2021 privind aprobarea unor măsuri privind utilizarea Complexului ”Transilvania Motor Ring” s-a aprobat Regulamentul de utilizare a Complexului ”Transilvania Motor Ring” precum şi tarifele de închiriere ale circuitului. Regulamentul prevedea doar pentru organizatorii evenimentelor dreptul de a vinde bilete sau de a încasa taxe de participare pentru accesul spectatorilor la evenimentul organizat. Serviciul Administrativ Întreţinere Complex ”Transilvania Motor Ring” a întocmit o analiză despre identificarea de noi oportunităţi de exploatare a circuitului, în urma căreia a reieşit necesitatea completării Regulamentului de utilizare şi funcţionare a Complexului ”Transilvania Motor Ring”, cu unele măsuri prin care să fie reglementată posibilitatea organizării accesului spectatorilor de către Consiliul Judeţean Mureş prin Serviciul Administrativ Întreţinere Complex ”Transilvania Motor Ring” la evenimentele desfăşurate pe circuit, respectiv introducerea unor tarife de acces pentru spectatori”, se precizează în Referatul de aprobare aferent proiectului de hotărâre.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE