Investiție imobiliară surpriză în Sântana de Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3556 Vizualizări

Investiție imobiliară surpriză în Sântana de Mureș

Conducerea societății Country Restaurant SRL Târgu Mureș anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a primei versiuni a planului – Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru obiectivul de investiții ”Întocmire PUZ – Construire imobile locuințe colective cu regim mic de înălțime, amenajarea terenului și branșare la utilități” pe un amplasament din localitatea Sântana de Mureș, C.F. nr. 56244, în vederea obținerii Avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informații privind potentialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, până la data de 1 aprilie 2022.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Country Restaurant SRL Târgu Mureș s-a înființat în data de 13 ianuarie 2014, are ca obiect de activitate ”Restaurante” și are doi acționari, ambii cu cote egale, de 50%: Molnos Akos și Molnos Erzsebet.

La finalul exercițiului financiar 2020, firma a raportat următorii indicatori economico-financiari: cifră de afaceri de 1.970.425 de lei, profit net de 39.276 de lei și 22 de angajați. Rezumativ, în ultimii cinci ani, în perioada 2016-2020, SC Country Restaurant SRL Târgu Mureș a derulat o cifră de afaceri cumulată de 8,1 milioane de lei și a obținut un profit net cumulat de 0,49 milioane de lei.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE