Slujbă oficiată de ÎPS Irineu la Catedrala mica din Târgu Mureș Religie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 497 Vizualizări

Slujbă oficiată de ÎPS Irineu la Catedrala mica din Târgu Mureș

Părintele Arhiepiscop Irineu a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala mică din Târgu-Mureș duminică. 3 aprilie, a patra din Postul Mare, numită și a Sfântului Cuvios Ioan Scărarul, informează reprezentanții Arhiepiscopiei Alba Iulia prin intermediul ww.reintregirea.ro.

În prezența credincioșilor și a  păriniților Călin Șipoș (parohia Târgu-Mureș III), Benone Scrob (parohia Târgu-Mureș III, sector 2) și  Călin Budai (parohia Târgu-Mureș XII) , diaconul Andrei Crișan a fost hirotonit preot pe seama parohiei Miercurea Nirajului, protopopiatul Târgu-Mureș.,

În cuvântul de învățătură rostit  în prezența numeroșilor credincioși târgumureșeni, ÎPS Irineu a subliniat importanța rugăciunii în acestă perioadă a Postului Mare. „Dacă dorim să ne ostenim pentru Dumnezeu, El se va îngriji de noi și de copiii noștri, încât probleme noastre pur și simplu vor dispare, durerile noastre se vor alina și rănile noastre se vor închide. Dacă prin post și rugăciune ne apropiem de Dumnezeu în necazurile și dificultățile noastre, atunci El ne va elibera de povara zilei și de grijile obsedante ale acestei vieți efemere. Să urâm deșertăciunea, să ne ferim de păcat și să ne smulgem din mreaja patimilor înrobitoare. Așa făcând, ne dovedim lucrători vrednici și harnici în via Domnului și, pentru aceasta, El ne va dărui pe acest pământ spor duhovnicesc și daruri cerești, iar dincolo de granițele morții vom primi de la Cel Preaînalt răsplată și slavă veșnică”, a spus Părintele Arhiepiscop Irineu.

Sursă foto: www.reintregirea.ro

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE