Actualizare topo-cadastrală pentru ”Transilvania Motor Ring” Consiliul Judetean Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 216 Vizualizări

Actualizare topo-cadastrală pentru ”Transilvania Motor Ring”

Consilierii județeni au aprobat joi, 14 aprilie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, însuşirea documentația topo-cadastrală întocmită de SC Topo Graf SRL în vederea actualizării datelor tehnice topo-cadastrale ale imobilelor aferente „Parcului auto pentru sporturi cu motor” situate în localitatea Ungheni și localitatea Sânpaul, evidențiate în C.F. nr. 50084/Ungheni și C.F. nr. 50025/Sânpaul, aparţinând domeniului public.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, imobilul respectiv este evidențiat în două cărți funciare, deoarece este amplasat pe teritoriul administrativ a două unități administrativ-teritoriale, respectiv în C.F. nr. 50084/Ungheni și C.F. nr. 50025/Sânpaul.

”Ținând cont de cele de mai sus, au fost inițiate demersuri pentru realizarea unei documentații cadastrale privind actualizarea datelor imobilelor aferente „Parcului auto pentru sporturi cu motor” înscrise în C.F. nr. 50084/Ungheni și C.F. nr. 50025/Sânpaul, fiind încheiat un contract de prestări servicii cu SC Topo Graf SRL, deoarece construcțiile aflate pe acest amplasament nu au fost evidențiate în cartea funciară”, se menționează în document.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE