Locuințe noi duplex și single, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 472 Vizualizări

Locuințe noi duplex și single, în pregătire în Sângeorgiu de Mureș

Conducerea societății Bogdexpert SRL anunță publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureș a primei versiuni a planului – Plan Urbanistic Zonal – care crează cadrul pentru ”Dezmembrare teren în vederea construirii de locuințe de tip duplex sau single, împrejmuiri, accese auto și pietonale, platforme de parcare, extindere rețele și branșamente la utilități – apă, canalizare menajeră și pluvială, electricitate, gaze naturale și organizare de șantier” pe un amplasament din comuna Sângeorgiu de Mureș, strada Gării nr. 1143, în vederea obținerii Avizului de mediu.

Potrivit unui comunicat, informații privind proiectul propus pot fi consultate pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, apmms.anpm.ro, iar observațiile publicului se primesc prin poștă la sediul Agenției pentru protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni, nr. 10, sau prin e-mail la adresa office@apmms.anpm.ro.

Conform portalului listafirme.ro, SC Bogdexpert SRL s-a înființat în data de 30 octombrie 2011, are ca obiect de activitate ”Contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal” și este deținută de un asociat unic, Nicolae Claudiu Cazan. La finalul anului 2020, societatea a raportat afaceri de 532.833 de lei, profit net de 246.758 de lei și 5 angajați.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/ )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE