Pâinea cu semințe prăjite de la Eldi, Pâinea Anului 2022 fabricată industrial Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Pâinea cu semințe prăjite de la Eldi, Pâinea Anului 2022 fabricată industrial

În urma concursurilor secțiunii panificație-patiserie din cadrul ediției GastroPan 2022 organizată la Brașov, mureșenii au luat trofeul pentru  Pâinea Anului 2022 fabricată industrial în România. Pâinile Anului 2022: pâinea cu semințe prăjite și pâinea albă ”la cuptor” cu cartofi

Pâinea Anului 2022 fabricată industrial în România: Pâine cu semințe prăjite

La fel ca și în anii precedenți, și în 2022 atât brutarii artizani, cât și producătorii industriali de pâine au avut șansa de a câștiga trofeul Pâinea Anului 2022, în două categorii diferențiate în funcție de cantitatea produsă și metodele de fabricație – artizanale sau industriale.

La această categorie concurenții au avut sarcina de a prezenta o pâine fabricată în proces industrial care se produce într-o cantitate de cel puțin 500 kg/zi. Pâinea lui Asztalos Attila de la Brutăria Eldi a fost cea mai bună pâine industrială. Pâinea conține maia solidă, apă, făină albă de grâu, semințe prăjite (susan, foarea soarelui, in), făină de secară, sare, secară prăjită măcinată, drojdie și maia lichidă.

Poziția noastră de lider ne obligă să lucrăm contant pentru a răspunde cerințelor pieței, ne dă încredere, iar prin ceea ce facem, arătăm că suntem competitivi pe această piață, care ne obligă la decizii inspirate. În ultimii ani s-a observat o tendință de creștere a preferințelor consumatorilor pentru produsele specialități cu diverse semințe, iar noi încercăm să ne adaptăm rapid și  cu multă responsabilitate, a menționat Sándor Csongor, directorul general al Brutăriei Eldi.

De-a lungul timpului, brutăria Eldi a câștigat mai multe premii, atât la GastroPan (pâinea cu cartofi), cât și la alte concursuri din țară și din Ungaria.

Pâinea Anului 2022 realizată artizanal în România este Pâinea albă ”la cuptor” cu cartofi, Harmopan, Miercurea Ciuc

Felicitări și mulțumiri brutarilor și patisierilor talentați, care prin prezentarea produselor au demonstrat că meseria de brutar și patisier este mult mai mult decât ceea ce pare și că talentul și eforturile sunt recunoscute și se pot transforma în artă!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE