VIDEO: Tagro 102 Stage V, vedeta standului IRUM la AGRARIA Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1975 Vizualizări

VIDEO: Tagro 102 Stage V, vedeta standului IRUM la AGRARIA

Tandemul IRUM-MAVI Reghin a fost prezent la cea de a 26-a ediție a Târgului Internațional de Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie Agraria desfășurată în perioada 5-8 mai la Jucu, județul Cluj. La loc de cinste au fost și de această data gama de tractoare fabricate la Reghin, în frunte cu a doua generație de tractoare Tagro.

„Suntem prezenți la Agraria cu două tactoare Tagro, și cu trei tractoare TAG. Practic, prin oferta noastră acoperim toată gama de tractoare, de la cele de 24 de cai putere până la cele de 102 de cai putere. Este extrem de important să putem fi în mijlocul fermierilor prin astfel de evenimente precum Agraria, doar așa poți afla realitatea și informațiile vitale pentru a putea dezvolta și duce mai departe o companie, mai ales în acest domeniu al producției de utilaje agricole”, a declarat Dan Cioarec, reprezentant al companiei IRUM SA Reghin.

Cei care au trecut pragul IRUM la Agraria au putut vedea ultimele noutăți printre care și impunătorul Tagro 102 Stage V, un tractor compact, ușor manevrabil, cu transmisie mecanică, confortabil și care este ușor de întreținut. La toate acestea se adaugă faptul că motorul de pe Tagro este o unitate FPT (Fiat Power Train) model F36 de 102 CP, diesel, cu patru cilindri in linie, sistem de injectie common rail, cu turbocompresor si intercooler, iar norma de poluare este stagiul V. „La un tractor produs la noi în fabrică clientul are garanția că va avea piesele în România, le va avea din stoc și nu va avea un timp mort de așteptare în ce privește durata de viață a tractorului”, a precizat Dan Cioarec.

Standul IRUM nu s-a rezumat doar la tractoare, la loc de cinste fiind și accesoriile agricole. „Comercializăm toată gama de utilaje. La Agraria am venit cu gama de pluguri, cu încărcătoare frontale, freze, remorci, toate expuse la standul nostru prin care dorim să dovedim fermierilor că nu suntem doar o mică fabrică undeva în centrul țării, ci suntem o companie în adevăratul sens al cuvântului, cu un sistem complex de vânzare prin care putem oferi toată gama de utilaje”, a menționat Dan Cioarec.

Esența calității

Calitatea utilajelor fabricate de IRUM au la bază Centrul de Cercetare și Dezvoltare iFOR dezvoltat de compania reghineană. „Acest centru este unul extrem de important, un centru de cercetare unde poți face teste, unde poți verifica produsul, să poți alinia toate astrele cum se zice, ca la final să iasă un produs bun, este impetuos necesar”, a precizat reprezentantul IRUM SA.

Tractoarele IRUM încep ușor să-și consolideze poziția, fiind tot mai apreciate de fermieri. „La început, probabil că a fost o mica reticență deoarece era vorba de un produs nou cu care venea pe piață compania IRUM, dar pe măsură ce am început să populăm fermele din România cu tractoarele noastre, ne bucurăm acum de o încredere mult mai mare și în continuă creștere din partea fermierilor. La Agraria 2022 am fost prezenți cu cea de a doua generație de tractoare Tagro care beneficiază de un motor Fiat cu stagiul 5 de poluare, practic ultima generație de motoare disponibilă pe piață. Ne mândrim că într-un timp scurt, din 2018 de când am început producția tractorului Tagro, azi, în anul 2022 să putem veni cu cea de a doua generație de tractoare. În ce privește expansiunea spre piețe noi, deja suntem extinși în țara vecină, Ungaria, unde avem punct de lucru, tractoare vândute, și unde fermierii au început deja să lucreze cu utilajele noastre. Pe măsură ce ne vom dezvolta vom ataca și alte piețe, în special cele din vest”, a subliniat Dan Cioarec.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE