B-unicii petrecăreți de 10 mai Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 184 Vizualizări

B-unicii petrecăreți de 10 mai

Data de 10 mai marchează trei momente esențiale din istoria României: începutul domniei lui Carol I de Hohenzollern-Sigmaringen, Independența de stat și încoronarea la București a primului rege al țării.

Privind cu respect istoria scrisă de înaintași și  înțelegând  valoarea acesteia, B-unicii au celebrat Ziua Regalităţii organizând un party, după modelul tradiţionalului Garden Party găzduit în grădina Palatului Elisabeta,. Au ciocnit un pahar de vin spumant savurând un delicios desert oferit de Cheesecake House din Târgu Mureș , furnizor al Casei Regale a României.

La sărbătoarea Zilei Naţionale a Regalităţii, cu deosebită bucurie şi stimă, adresăm întregii Familii Regale felicitări, binecuvântări şi calde urări de sănătate, a menționat dr. Anca-Mariela Florea, director al Căminului pentru vârstnici din Târgu Mureș.

În anul 2015, Parlamentul României a votat o lege prin care 10 mai devine zi de sărbătoare națională. Este Ziua Regalității și Ziua Regelui. În timpul monarhiei, ziua de 10 mai a fost ziua națională și ziua monarhiei. Mulţi dintre B-unicii noștri au prins vremurile acelea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE