Unde ne mai putem vaccina împotriva COVID-19 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 345 Vizualizări

Unde ne mai putem vaccina împotriva COVID-19

Prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, a anunţat, recent, că începând din această săptămână vaccinarea împotriva COVID-19 se va face numai la medicii de familie, după încetarea funcţionării centrelor de vaccinare.
”De săptămâna aceasta, vaccinarea împotriva COVID-19 în judeţul Mureş se va face numai la medicii de familie. Vreau să le mulţumesc tuturor echipelor medicale din centrele de vaccinare care au fost operative în judeţul nostru, primăriilor care au răspuns la solicitările autorităţilor şi au asigurat locaţii adecvate pentru vaccinare, dar şi tuturor instituţiilor care s-au implicat şi au sprijinit activ procesul de vaccinare anti-coronavirus. Judeţul Mureş rămâne un bun exemplu la nivel naţional prin organizarea centrelor, maratoanele de vaccinare, acţiunile din zona rurală, cele de la biserici şi drive-thru. Toate acestea se datorează unei bune colaborări între instituţii, dar şi încrederii pe care dumneavoastră, mureşenii, aţi arătat-o în campania de vaccinare”, a arătat Mara Togănel pe Facebook.
Prefectul a precizat că lista medicilor care s-au alăturat programului de vaccinare poate fi regăsită pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică Mureş.

(www.agerpres.ro / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE