TEDxCornisa vine la Târgu Mureș sâmbătă, 11 iunie Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 412 Vizualizări

TEDxCornisa vine la Târgu Mureș sâmbătă, 11 iunie

Conferința TEDxCornisa aduce la Târgu Mureș speakeri de top, recunoscuți la nivel național.

”Evenimentul TEDxCornisa își propune să creeze INSPIRAȚIE, prin oameni care au reușit să fie vizionari, creativi și excepționali. Scopul fundamental este de a crea un spațiu de dezbatere pentru tineri și de a aduce în atenția oamenilor teme în jurul cărora să vorbim despre cine suntem noi, ce am făcut și unde vrem să ajungem”, au informat organizatorii evenimentului.

Conferința TEDxCornisa va avea loc la Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 10.00. Participanții, care pot ajunge în sala de conferință pe baza biletului achiziționat de pe www.tedxcornisa.com, sunt așteptați începând cu ora 9.00, la un welcome coffee.

DANIEL METZ

Dr. Daniel Metz este Președintele Consiliului de Administrație al NTT DATA România. Este unul dintre pionierii industriei de IT din Cluj-Napoca și din Transilvania. NTT DATA este astăzi unul dintre cei mai importanți furnizori de tehnologie din lume, fiind membră a grupului NTT, cu peste 300.000 de angajați la nivel global și având ca acționar principal Guvernul Japoniei.

IRINA MARGARETA NISTOR

A dublat, pe video-casete, peste 5.000 de filme din engleză, franceză, italiană și spaniolă și a fost, vreme de 3 ani, director de programe la postul american prin cablu RomSat, pentru filme Orion și canalele Discovery, Travel și Knowledge.

RAED ARAFAT

Este fondatorul Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare – SMURD, dezvoltat la Târgu Mureș și devenit model de bună ptractică în multe țări europene și din alte părți ale globului. În prezent este Secretar de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

BOGDAN BOB RĂDULESCU

Bogdan Bob Rădulescu este actor, antreprenor, lider civic și cetățean activ, mai ales în cauzele comunitare, ecologice și umanitare. Este un povestitor remarcabil, are o imaginație incredibilă și o creativitate debordantă.

FLICK DOMNUL RIMĂ

Flick Domnul Rimă (Andrei Sebastian Filcea) a reușit un lucru absolut inedit. Timp de 3 ore, a vorbit exclusiv în rime, în cadrul matinalului de la Radio ZU. A devenit DJ la Radio ZU după ce a fost remarcat de Mihai Morar, de pe blogul pe care îl deținea la acel moment. A fost scenarist la “În puii ei” apoi entertainer, DJ, copywriter la Radio Zu si mai apoi la ZU TV. A mai lucrat la emisiuni ca ” Roata Norocului”, ”Splash, vedete la apă.”

COSMIN POP

Cosmin Pop, owner-ul Romur SA și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Transilvania. Prin investiția sa, una dintre cele mai îndrăgite clădiri de pe raza municipiului Târgu Mureș, Palatul Bürger sau ”Cocoșul de Aur” cum o cunoaște majoritatea mureșenilor, a reintrat în circuitul HoReCa începând de duminică, 22 mai.

ANDREEA CIUCĂ

Este Preşedinte al Curţii de Apel Târgu-Mureş și Președintele Asociației Magistraților din România, expert în cadrul proiectului „Optimizarea managementului la nivelul sistemului judiciar. Componenta de instanţe judecătoreşti”, derulat de Consiliul Superior al Magistraturii şi cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020;

ȘTEFAN ORMENIȘAN

Este fondator si creative manager al brandului romanesc de home decor MINDTHEGAP. După o carieră ca jurnalist în presa locală și națională a înființat prima companie în urmă cu 18 ani. Din 2010, businessul dezvoltat în zona de producție de tablouri decorative a devenit internațional, deservind branduri mari de decoratiuni interioare. În 2016, Stefan împreună cu asociatul său, Victor Serban, au înființat brandul MINDTHEGAP, ale cărui produse se vând astăzi în marile lațuuri de magazine din peste 80 de țări.

THEODORA BENEDEK

Theodora Benedek este medic și economist, Habilitat și Doctor în științe medicale, absolventă a unui masterat în management sanitar, la Universitatea ”Petru Maior” Târgu Mureș. Este medic primar cardiologie și interne și ocupă funcția de Șef al Clinicii de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

DANIEL OLTEAN

A fost procuror la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Târgu Mureș, dar a câștigat, la Gala UNITER, distincția ”Cea mai bună piesă românească a anului 2017” pentru piesa ”50 de secunde”. Daniel Oltean este absolvent de drept și filosofie, dar și de teatrologie și scriere dramatică (Universitatea de Arte, Târgu Mureș).

HORAȚIU SUCIU

Este profesor universitar doctor, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență în Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș. unica secţie din ţară în care se efectuează corecţia chirurgicală a malformaţiilor cadiace congenitale, inclusiv la nou născut şi sugar, fiind Centru naţional de referinţă în acest domeniu. A efectuat zeci de transplanturi de cord.

KOZMA MONIKA

Este directorul Fundației Pro Economica, fiind de profesie economist și expert în administrație publică și UE. În plus, ea are o vastă experiență în domeniul de dezvoltare proiecte de energie regenerabilă și proiecte imobiliare.

BOGDAN RAȚIU

Profesorul târgumureșean Bogdan Rațiu, care predă Limba și literatura română la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas“, a fost premiat în cadrul Galei MERITO, aflată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Prin Proiectul MERITO, antreprenorii din România, reuniți în Romanian Business Leaders (RBL), recunosc public și material meritele profesorilor valoroși ai României și lucrează apoi împreună ca să ducă mai departe în sistemul de educație bunele practici ale profesorilor MERITO.

Lumea se află într-un proces de de adaptare, reinventare și de reasamblare. „Puzzle Up!”, este un îndemn adresat întregii comunități, un îndemn la acțiune, un concept nou, de întrebare-exclamativă, adresată unui număr mare de oameni de la care se așteaptă un răspuns. De asemenea, ”Puzzle Up!” întruchipează ideea binecunoscutului joc, sugerând armonie, dinamică, potrivirea unor piese aparent fără legătură, disparate și crearea unui nou context de comunicare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE