Filmul ”Top Gun: Maverick” a debutat pe primul loc Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Filmul ”Top Gun: Maverick” a debutat pe primul loc

Lungmetrajul „Top Gun: Maverick”, o continuare lansată la 36 de ani după filmul care l-a ajutat pe actorul Tom Cruise să devină celebru, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american, potrivit datelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations, informează AFP.

Prezentată la Festivalul de la Cannes, unde Tom Cruise a fost recompensat cu un trofeu Palme d’Or onorific, această superproducţie, realizată de Paramount şi Skydance, a obţinut încasări de 151 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada potrivit estimărilor realizate pe durata weekendului prelungit de patru zile, de vineri până luni – zi liberă pentru americani, care sărbătoresc Memorial Day.

Continuarea filmului „Top Gun” a fost salutată de criticii de specialitate. Tom Cruise interpretează încă o dată rolul pilotului de încercări din marina americană Pete „Maverick” Mitchell, devenit între timp căpitan, care se antrenează pentru a bombarda o uzină de uraniu îmbogăţit dintr-o ţară agresoare.

AFP

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE