Își vând trofeul pentru a cumpăra drone Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

Își vând trofeul pentru a cumpăra drone

Componenţii grupului ucrainean Kalush Orchestra, câştigătorii ediţiei de anul acesta a concursului Eurovision cu cântecul „Stefania”, au scos la vânzare emblematicul trofeu pentru a obţine fonduri pentru cumpărarea de drone care să poată fi utilizate împotriva invaziei ruse în ţara lor, relatează luni EFE.

Potrivit paginii de Facebook, grupul a obţinut la finalul licitaţiei organizată pentru vânzarea celebrului microfon de cristal al Eurovision suma totală de 900.000 de dolari.

„Sunteţi incredibili! Mulţumim tuturor şi fiecăruia dintre voi pentru donaţiile făcute la licitaţie şi mulţumiri deosebite echipei Whitebit care a cumpărat trofeul cu 900.000 de dolari, iar acum sunt proprietari legitimi ai trofeului nostru”, au scris membrii grupului pe reţeaua de socializare.

Whitebit este, potrivit paginii sale de Facebook, o companie dedicată tehnologiei informaţiei.

Potrivit mediilor locale ucrainene, banii obţinuţi în urma licitaţiei vor fi destinaţi cumpărării a trei drone de tip PD-2 pentru a combate trupele ruseşti care au invadat Ucraina la 24 februarie.

Eurovision este un concurs anual de muzică la care participă reprezentanţii din peste 50 de ţări ale căror televiziuni sunt membre ale Uniunii Europene a Radiodifuziunii (EBU).

EFE

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE