Jucătorii CSM pregătiți de Turneu. În sfârșit a venit acest moment! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 408 Vizualizări

Jucătorii CSM pregătiți de Turneu. În sfârșit a venit acest moment!

Începe un moment important în istoria baschetului masculin mureșean, Turneul de promovare LNBM.
Sala de protocol a Sălii sporturilor din Târgu-Mureș a găzduit o conferință de presă, joi, 2 iunie de la ora 12 la care au participat antrenorul principal Trif George și doi jucători din echipa CSM Târgu Mureș, Sánta Szabolcs și Vlad Nistor, care speră să obțină posibilitatea de a juca din sezonul viitor în elita baschetului românesc.

De mâine începe turneul de promovare, este un moment pe care l-am așteptat tot anul, echipa este pregătită. Jucătorii sunt motivați și dornici să evolueze, dorim să reușim să câștigăm meciurile, suntem favoriți după parcursul acestui campionat am terminat pe poziția 3, important este să ne concentrăm pe fiecare meci, fiecare este foarte important, pentru că avem valoare, avem dintre cei mai buni jucători atât pe pozițiile mari, cât și pe cele mici, a menționat antrenorul Trif George.
Sánta Szabolcs și-a exprimat speranța ca de la anul să joace în prima ligă din România, acolo unde le este locul. Sunt nerbăbdător, în sfârșit a venit aceste moment, pentru asta ne-am antrenat. Vrem să batem toate meciurile, suntem pregătiți.
Vlad Nistor a menționat ajutorul primit din partea seniorilor, care încurajează juniorii, le sau sfaturi, le spun unde greșesc și îi ajută să evolueze.
Potrivit celor adăugate de antrenorul principal, echipele CSU Știința București și ABC Laguna București sunt sensibil echilibrate, meciul cu cea din urmă considerând a fi fost mult mai greu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE