”Vrem să ridicăm vocea împotriva crimelor de ură” Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 110 Vizualizări

”Vrem să ridicăm vocea împotriva crimelor de ură”

Membrii celebrei trupei sud-coreene BTS s-au întâlnit la Casa Albă cu preşedintele american Joe Biden, pentru a aborda tema crimelor de ură împotriva comunităţii asiatice din Statele Unite şi să ridice vocea în favoarea diversităţii, relatează EFE.

Întâlnirea a avut loc la sfârşitul lunii mai, dedicată comunităţii americanilor de origine asiatică, precum şi nativilor hawaiieni, dar şi în contextul unei creşteri accentuate a crimelor motivate de ură împotriva persoanelor de origine asiatică în ultimul an.

„Suntem devastaţi de recentul val de crime de ură, inclusiv împotriva americanilor de origine asiatică. Ne-ar plăcea să profităm de această oportunitate pentru a ridica glasul şi a spune că suntem aici”, a declarat solistul Jimin la conferinţa de presă.

Membrii trupei au apărut la conferinţa de presă alături de purtătoarea de cuvânt a preşedintelui Biden, Karine Jean-Pierre, care a prezentat BTS nu doar ca laureaţi ai Premiului Grammy, ci şi ca promotori ai „respectului” în rândul tinerilor.

Cei şapte componenţi ai trupei BTS au intervenit la conferinţa de presă cu scurte mesaje în limba engleză şi coreeană, în care au elogiat diversitatea culturală şi au mulţumit „armatei de fani” care îi susţin din diferite ţări.

EFE

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE