Site nou pentru Direcția fiscală locală Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Site nou pentru Direcția fiscală locală Târgu Mureș

Pentru a veni în sprijinul contribuabililor, colectivul Direcției fiscale locale Târgu Mureș a realizat un site propriu al Direcției, a anunțat vineri, 3 iunie, Szövérfi László, director executiv al Direcției fiscale locale Târgu Mureș.

Potrivit acestuia, noul site are ”o interfață simplă”, este ușor de utilizat ”inclusiv de către persoanele mai puțin familiarizate cu internetul”, poate fi accesat în limbile română și maghiară și grupează toate informațiile necesare pe tipuri de contribuabili – persoane fizice sau juridice.

”De asemenea, prin intermediul site-ului sunt puse la dispoziția contribuabililor formularele necesare și sunt prezentate modele de completare a acestora. Totodată, operațiunile referitoare la plăți sunt ușor de accesat și de efectuat. Utilizatorii site-ului vor putea să facă programări online sau să acceseze platforma online pusă la dispoziție de către Direcția fiscală locală Târgu Mureș”, a precizat Szövérfi László.

Site-ul poate fi accesat la adresa www.dfltgm.ro.

”Având în vedere că site-ul se află în perioada de testare, așteptăm cu interes sugestiile sau comentariile care ne pot ajuta să-l îmbunătățim”, a mai arătat directorul executiv al Direcției fiscale locale Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE