Moment emoționant pe scena Căminului Cultural al orașului Ungheni Cultură
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 436 Vizualizări

Moment emoționant pe scena Căminului Cultural al orașului Ungheni

Ansamblul „Hora” al orașului Ungheni, coordonat de interpretul Ovidiu Furnea, a revenit pe scenă după doi ani de pauză, într-o zi perfectă de marți. Pandemia Covid-19 a ținut dansatorii și interpreții departe de scenă însă nu și emoția împletită cu energie, acestea desfășurându-se în sfârșit sub ropote de aplauze. 

Membrii ansamblului au interpretat, au cântat și au dansat la standarde înalte, prezentând roadele muncii din ultimele patru luni, la rândul lor aceștia primind aprecieri, zâmbete și aplauze nenumărate din partea publicului spectator.

Pe scena Căminului Cultural au urcat: Ansamblul Folcloric ‘Hora’ Ungheni – coordonator Ovidiu Furnea, coregrafi: Irina Florea, Raul Orban, asistent coregraf Andrada Ștefan; Ansamblul Folcloric ‘Flori Mureșene’ – coregrafi Silviu și Ionela Florea; Carina Avram, interpret muzică populară, absolventă a Școlii Populare de Arte Tg. Mureș; Roxana Dencze, David Răduț, Irina Cătană și Andrada Pașcan, tineri interpreți de muzică populară, elevi ai doamnei prof. Dorina Oprea.

Cu toate că evenimentul a reprezentat ultima ieșire pe scenă în fața publicului până la începerea vacanței de vară în luna August, micii artiști de la Ansamblul ‘Hora’ Ungheni, își continuă repetițiile alături de coordonatorii și coregrafii lor începând cu luna Septembrie. Cursurile sunt organizate cu titlu gratuit, fiind susținute atât de Consiliul Local Ungheni cât și de primarul orașului, Victor Prodan. Acestea se desfășoară în cadrul Căminului Cultural Ungheni atât pentru copiii cu vârsta minimă de 5 ani cât și pentru adolescenți.

În cadrul evenimentului, primarul orașului Ungheni a felicitat artiștii locali și familiile acestora pentru iubirea afișată față de folclor prin participarea activă la susținerea și conservarea tradițiilor populare.

„Felicitări tuturor celor prezenți pe scenă în cadrul acestui eveniment și totodată părinților, care își îndrumă și susțin dezvoltarea copiilor lor prin dans și muzica populară românească!”, a transmis Victor Prodan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE