Ciprian Dobre, mesaj de Ziua Drapelului Național Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 201 Vizualizări

Ciprian Dobre, mesaj de Ziua Drapelului Național

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, avocatul Ciprian Dobre, a transmis duminică, 26 iunie, un mesaj special cu ocazia Zilei Drapelului Național al României.

”Când eram Președintele Consiliului Județean, am hotărât, împreună cu echipa mea, că locul drapelului național al României este pe clădirea Palatului Administrativ. Nu se mai întâmplase acest lucru și ne-am dat seama că am făcut un lucru bun atunci când primul târgumureșean a postat o fotografie pe Facebook. În zilele ce au urmat, drapelul de pe clădirea Prefecturii și a Consiliului Județean devenise un landmark al orașului. Condițiile politice ale momentului au permis amplasarea steagului nostru național doar la evenimentele semnificative. Poate, odată, lucrurile se vor schimba și nu-l va mai da jos nimeni la finalul paradelor militare”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Ciprian Dobre.

Totodată, liderul liberalilor din județul Mureș a rememorat momentul când municipiul Târgu Mureș se afla în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii, iar de 1 Decembrie ”echipa noastră a reușit să obțină, prin votul consilierilor județeni, suma necesară pentru ca 2021 de târgumureșeni să primească un drapel al României.”

”Ne-am propus ca acțiunea să dureze trei zile. Cele 2021 de steaguri au fost cerute de târgumureșeni într-o singură zi. 2021 de mureșeni au adus în casele lor drapelul nostru national”, a rememorate Ciprian Dobre.

”Putem face ceva în plus, în fiecare zi. Să îl purtăm la rever, în partea stângă, deasupra inimii. Și să ne fie mereu însoțitor al faptelor de zi de zi”, a conchis președintele PNL Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE