Modificări importante de circulație la podul din Dumbrăvioara Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2666 Vizualizări

Modificări importante de circulație la podul din Dumbrăvioara

Lucrările de înlocuire ale rosturilor de dilatație de pe pasajului din localitatea mureșeană Dumbrăvioara, de pe DN15, se vor relua începând de luni, 4 iulie, au informat reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Potrivit sursei citate, pe parcursul execuției lucrărilor circulația rutiera se va desfășura în felul următor:

– Pe timpul zilei, între orele 6.30 – 19.00, pe direcția Reghin – Târgu Mureș se va circula normal pe una din benzile de circulație care vor fi libere pe pasaj;

– Pe direcția Târgu Mureș – Reghin circulația se va desfășura pe vechea variantă a drumului național DN15, care pornește înainte de pasaj și revine pe DN15 după pasaj (vezi harta atașată);

– Pe timpul nopții, între orele 19.00 – 6.00, pe ambele sensuri se va circula pe banda liberă, circulația fiind dirijată de cele două semafoare amplasate la cele două capete ale pasajului.

”Lucrările vor dura 8 – 10 zile, în funcție și de condițiile meteo din zonă. Vă rugăm să circulați cu viteza redusă pe traseul variantei de ocolire pentru a nu cauza disconfort locuitorilor din zonă. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, se menționează în buletinul informativ publicat pe pagina de Facebook a instituției.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE