FOTO:  Tabăra BlagaRocks! IV și-a deschis porțile Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

FOTO: Tabăra BlagaRocks! IV și-a deschis porțile

Ediția a IV-a a Taberei BlagaRocks! a debutat luni, 11 iulie, prilej pentru participanți să guste din generoasa ofertă pusă la dispoziție de Comunitatea Blaga, activități diverse derulate atât în incinta Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” cât și în afara acestuia.

Ciobănescul Carpatin, oaspetele primei zile

Prima zi a taberei a cuprins un moment de dans cu Andrei Sasebeș și Iulia Ababei (Clubul Sportiv ”Dansul Viorilor”), un atelier de teatru cu Teodora Crișan, și Maria Nicolici (student actorie în caxdrul  UNATC București), ora de greacă cu Andrei Rotaru, activități sportive (tenis de masă, jocuri cu mingea), ora de Zumba cu Alin Pop și un moment chinologic, prezentarea rasei Ciobănesc Românesc Carpatin.

Prima zi din cadrul BlagaRocks IV a mai cuprins o tură de biciclete la Câmpu Cetății și Vânătoarea de comori în oraș, activitate derulată în colaborare cu Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin.

BlagaRocks! IV, ziua a doua

Seria de activități din cadrul celei de a IV-a ediții a Taberei BlagaRocks! continuă marți, 12 iulie cu un moment dedicat protecție animalelor găzduit de  Adăpostul Fiducia din Reghin, un moment dedicat picturii pe sticlă cu artistul plastic Maria Mera, ABC-ul drumeției și esacaladărilor montane cu Tothi Ioan la Pădurea Rotundă, activități sportive, ateliere de autocunoștere și orientare profesională în limbille română și  maghiară susținut de reprezentanții Asociației ”Caritas” și nu în ultimul rând  activități de tip ”Team-building”.

Sursă foto: Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE