Diplome de Bac retipărite la un liceu mureșean Învățămînt
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 2313 Vizualizări

Diplome de Bac retipărite la un liceu mureșean

Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, a aprobat în Hotărârea numărul 25 din 6 iulie, anularea a 65 de diplome de bacalaureat tipărite greșit de către firma Delcosoft Oradea pentru Colegiul Național Pedagogic „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș, și retipărirea acestora pentru promoția din 2022.

Contactat de către un reporter Zi de ZI, directorul Dorin Lobonț a specificat faptul că elevii nu au avut de suferit în urma procedurii de soluționare, iar diplomele au fost retipărite în scurt timp. 

„O greșeală de soft, și elevii nu au fost afectați deloc. O greșeală de soft din partea firmei care la tipărire a modificat doar disciplina de la ultima probă, nota fiind păstrată corect. Bineînțeles că elevii nu puteau rămâne cu aceeași disciplină. Elevii nu au fost afectați pentru că imediat, în secunda următoare am generat adeverințe care au fost avizate de către Inspectoratul Județean și au valabilitate, iar în termen de trei zile am retipărit diplomele” a declarat directorul Colegiului Național Pedagogic „Mihai Eminescu”.

La examenul de Bacalaureat din sesiunea de vară 2022, au promovat 182 de elevi absolvenți ai Colegiului Național Pedagogic „Mihai Eminescu”, cea mai mare medie fiind 9,50. Alți 28 de elevi nu au promovat examenul de Bacalaureat, iar 5 dintre cei înscriși nu s-au prezentat, potrivit paginii web http://static.bacalaureat.edu.ro/.

Foto: www.depositphotos.com.

Mălina MORARU 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE