Mircea Geoană, tur de forță în Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 793 Vizualizări

Mircea Geoană, tur de forță în Târgu Mureș

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, va ajunge astăzi la Târgu Mureș, unde acesta va avea o primă întâlnire cu militari rezerviști în sala de festivități a Cercului Militar, de la ora 16.

În aceeași zi, de la ora 18, Mircea Geoană va susține o conferință de presă la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Totodată, secretarul general adjunct al NATO va efectua miercuri, 27 iulie, o vizită de informare la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii”, din Târgu Mureș.

“Oficialul se va întâlni cu reprezentanții conducerii Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale și cu operatori din cadrul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii” și va discuta despre capabilitățile Forțelor pentru Operații Speciale (FOS). De asemenea, îi vor fi prezentate standuri cu armament, echipamente și tehnică militară și va asista la un scurt moment tactic specific Forțelor pentru Operații Speciale”, au anunțat reprezentanții FOS.

De asemenea, acesta va participa la festivitatea de absolvire a promoției 2022, festivitate care se va desfășura, în mod tradițional, la stadionul TransSil.

Vom reveni. (S.G.)

Sursa foto: nato.int

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE