Consilierii liberali nu vor vota cei 80.000 lei pentru Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 614 Vizualizări

Consilierii liberali nu vor vota cei 80.000 lei pentru Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc

Biroul de Presă al PNL Mureș a anunțat, în această seară, într-un comunicat de presă, că liberalii nu vor participa la votul din Consiliul Local Târgu Mureș pentru proiectul de hotărâre privind alocarea a 80.000 de lei Turului ciclist al Ținutului Secuiesc, prin încheierea unui acord de colaborare între Municipiul Târgu Mureș și Clubul sportiv Intersport. Ședința extraordinară în care urmează să fie dezbătut acest proiect este programată pentru mâine, 9 august.

“Considerăm că un astfel de eveniment nu poate primi o finanțare din banii târgumureșenilor întrucât nu putem finanța un tur ciclist al unui ținut care nu există. Valoarea dată de sport nu are etnie sau teritoriu, iar cei care au făcut și fac sport știu foarte bine acest lucru. Poluarea sportului cu astfel de ingerințe de natură etnică și teritorială este una de prost gust și alterează scopul unei competiții sportive. Sportul nu are teritoriu și nici etnie”, a afirmat președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre.

Totodată, în același comunicat de presă, „Filiala Mureș a Partidului Național Liberal solicită tuturor partidelor care au reprezentanți în Consiliul Local Târgu Mureș să nu voteze acest Proiect de Hotărâre. În același timp, liberalii mureșeni solicită consilierilor locali din cadrul CL Târgu Mureș să redirecționeze această sumă pentru întocmirea unui Studiu de Fezabilitate pentru construirea unui nou pod peste râul Mureș”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE