Home / Administratie / CNI, investiție de 3,5 milioane de lei în Sânmărtinu de Câmpie (Râciu)

CNI, investiție de 3,5 milioane de lei în Sânmărtinu de Câmpie (Râciu)

Distribuie

Compania Națională de Investiții (CNI) a demarat, în data de 2 august 2022, o licitație estimată la valoarea de 3.513.097 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea serviciilor de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare, modernizare și dotare cămin cultural în sat Sânmărtinu de Câmpie nr. 15, comuna Râciu, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, investiția este realizată din fonduri bugetare prin intermediul Subprogramului “Așezăminte culturale” din cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 16 august 2022, iar durata contractului va fi de 51 de luni: 3 luni pentru proiectare, 12 luni pentru execuție și minim 36 de luni de garanție.

”Terenul studiat, care face obiectul prezentului proiect, se află în proprietatea Comunei Râciu. Terenul este amplasat în intravilanul satului Sânmărtinu de Câmpie, comuna Râciu. Este identificat conform planului de situație și planului cadastral prin C.F. numărul 52549 număr cadastral 52549 și are o suprafață de 7.100 de metri pătrați”, se menționează în Documentația de Avizare a Lucrărilor de Intervenții.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

12,2 milioane de lei pentru instituții culturale mureșene

Distribuie În urma încasării sumei de 2% din impozitul pe venit, județul Mureș a primit …