Salt în tandem direct la Maris Fest Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 992 Vizualizări

Salt în tandem direct la Maris Fest

A rămas mai puțin de o săptămână până la cea de a 8-a ediție a festivalului care a unit la Târgu Mureș motociclismul și muzica rock. Anul acesta organizatorii Maris Fest și-au dorit altceva, și și-au propus ca timp de trei zile și trei nopți să ofere publicului iubitor de muzică bună, motoare și adrenalină, posibilitatea să le găsească pe toate într-un singur loc: la „Transilvania Motor Ring”, unde va avea loc, în perioada 19- 21 august, Maris Fest – „Adrenaline Edition” 2022. 

Sala Europa din Hotelul Grand a găzduit o conferință de presă marți, 16 august, înaintea deschiderii Maris Fest – „Adrenaline Edition” 2022, la care organizatorii Alin Mureșan, Horia Ciocan, Alinka Szalanski și Doru Șopterean au făcut cunoscute câteva din surprizele evenimentului.

Ce trupe vor fi

Organizatorii doresc ca parada moto să reunească peste 2.500 de motocicliști, care vor parcurge un traseu de peste 35 de kilometri. Numele artiștilor care vor întreține atmosfera sunt o garanție de succes a evenimentului prin esența lor scenică și numărul mare de fani, din medii diferite ale muzicii românești și nu numai. Vor participa trupele Dubioza Kolektiv, Paraziții, Phoenix, Carla s Dreams, Dirty Shirt sau Subcarpați. O noutate în acest an, va exista și o zonă Techo.

Abonamentul festivalului pe trei zile costă 300 de lei, iar biletul pe o singură zi e 120 de lei. Cei care vor opta pentru intrarea la festival cu un salt în tandem, vor plăti 205 de euro, dar intrarea lor pe șustache va fi gratuită din partea organizatorilor pe toată durata festivalului. Un zbor cu elicopterul va costa 70 de euro, parcarea de mașini 25 de lei, iar pentru cei mici și curioși vor fi puse spre închiriere motociclete mici cu 50 de lei. Vor avea loc demonstrații sportive, întreceri auto și moto, parașutism și parapantă.

Anul acesta, mesajul festivalului este ”Spune NU adrenalinei în trafic”. Motocicliștii se vor întâlni sâmbătă, 20 august, de la ora 12.00, în parcarea Shopping City Târgu Mureș, iar plecarea va avea loc o oră mai târziu pe traseul al cărui destinație e Transilvania Motor Ring.

Amalia VASILESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE