Bilanțul inundațiilor din județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 446 Vizualizări

Bilanțul inundațiilor din județul Mureș

Ca urmare a incidenței codului Portocaliu de instabilitate atmosferică, vreme rea și ploi abundente la nivelul județului Mureș, pompierii militari din cadrul Detașamentelor Târgu Mureș, Reghin, Târnăveni și Stației Miercurea Nirajului, alcătuind un dispozitiv format din 33 de subofițeri și un ofițer, cu mijloace și forțe, au intervenit în cadrul a 12 locații inundate/afectate, după cum urmează:

În Municipiul Reghin, s-a intervenit pentru evacuarea apei din curtea unui imobil de pe strada Călărașilor și de la nivelul unei pivnițe de pe strada Gării.

În Municipiul Târgu Mureș, forțele și mijloacele de intervenție ale ISU Mureș au gestionat un număr de alte 10 inundații produse la nivelul subsolurilor/parcărilor subterane/pivnițelor/garajelor imobilelor situat pe străzile – Budiului, Piața Gării, Gheorghe Doja, Iernutului, Liviu Rebreanu, Arany Janos.

În urma intervențiilor nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale majore.

Codul Portocaliu de ploi abundente își extinde incidența la nivelul județului Mureș până azi, 2 septembrie, ora 21.00, conform Administrației Naționale de Meteorologie.

Pompierii mureșeni sunt astfel, mereu la datorie, pregătiți să intervină în cadrul intervențiilor cauzate de ploile abundente, precum și în cazul oricărei situații de urgență, în scopul menținerii în siguranță a tuturor cetățenilor județului Mureș.

Reguli și măsuri aplicabile în situațiile de urgență pot fi accesate prin intermediul Platformei Naționale de Pregătire pentru Situații de Urgență – www.fiipregatit.ro

Reamintim cetățenilor faptul că numărul unic 112 este destinat exclusiv apelurilor de urgență!

(Comunicat de presă, ISU ”Horea” al județului Mureș)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE