Expoziție europeană de porumbei, la Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 381 Vizualizări

Expoziție europeană de porumbei, la Luduș

Activitatea Asociației „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011” este cunoscută în orașul Luduș pentru calitatea și utilitatea evenimentelor pe care le organizează în fiecare an.

Teodor Sebastian Avram, președintele Asociației, a solicitat Primăriei orașului Luduș încheierea unui protocol de colaborare între administrația publică locală și Asociația pe care o conduce încă de la înființare. Solicitarea a fost făcută având ca temei juridic articolul 2, litera „e” din Ordonanța Guvernului nr. 26/2000, cu privire la asociații și fundații. Concret, Teodor Sebastian Avram solicită „acordarea cu titlu gratuit a sălii de sport din strada Pieței pentru perioada 18-20 noiembrie 2022, pentru organizarea Expoziției europene de porumbei din rasa voltat și 9-11 decembrie 2022, pentru organizarea „Cupei Ardealului”, ediția a VI-a. Menționăm ca, prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 26/28 februarie 2022, ni s-a aprobat finanțarea Expoziției europene de porumbei din rasa voltat, pentru perioada menționată anterior”.

În Raportul de aprobare privind aprobarea  protocolului de colaborare între Primăria și Asociația „Crescătorilor de Păsări și Animale Mici Luduș 2011”, primarul Cristian Moldovan a precizat că este benefică această colaborare „pentru perioada 18-20 noiembrie 2022  și 9-11 decembrie 2022, cu scopul de a promova la nivel local, județean și național atât crescătorii cât și păsările și animalele acestora, iar în subsidiar este promovată imaginea orașului Luduș”.

Având ca argument articolele 129 și 139 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019, privind Codul Administrativ, consilierii locali au aprobat încheierea protocolului de colaborare amintit.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE