Home / Agricultura / Fabrică de nutrețuri combinate, în pregătire la Pănet

Fabrică de nutrețuri combinate, în pregătire la Pănet

Distribuie

Conducerea Câmpia Band Cooperativă Agricolă, titular al proiectului “Construire fabrică de nutrețuri combinate în localitatea Pănet, comuna Pănet, județul Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus pe un amplasament din localitatea Pănet.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă de internet: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: 1 Decembrie la Liceul Tehnologic ,,Ion Vlasiu”

Distribuie Marți, 29 noiembrie 2022, elevi și cadre didactice au omagiat printr-o serbare, în Sala …