Home / Administratie / Mureș: Deviz pentru reparații la un pod majorat cu 1,3 milioane de lei

Mureș: Deviz pentru reparații la un pod majorat cu 1,3 milioane de lei

Distribuie

Consiliul Județean Mureș a aprobat joi, 29 septembrie, actualizarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției ”Reparații la pod de beton armat pe DJ 153 la Beica de Jos, km 7+155” la valoarea totală a investiției de 2.667.243 de lei, cu TVA de 19%.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș nr. 154/23 septembrie 2021 s-a aprobat documentația tehnico-economică și a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei la suma totală de 1.276.077 de lei, inclusiv TVA, cu o durată de realizare a investiției de zece luni din care trei luni de proiectare și șapte luni de execuție.

După finalizarea proiectului tehnic, reprezentanții SC One Cad Studio SRL Acățari au întocmit un deviz general al investiției care a luat în considerare noile prețuri de pe piața construcțiilor.

”Astfel, valoarea totală a devizului general actualizat, conform proiectului tehnic, este de 2.667.243 de lei, cu TVA inclus”, se menționează în document.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Proiect pentru modernizarea străzii Iernuțeni din Reghin

Distribuie Conducerea Primăriei Municipiului Reghin anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.