Atelier despre secretele ciocolatei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 266 Vizualizări

Atelier despre secretele ciocolatei

Cei de la Winekooltour și Ingres – Handmade Chocolate lansează o invitație specială pentru iubitorii de ciocolată. Sâmbătă, 5 noiembrie va avea loc la sediul Winekooltour de pe strada Călărașilor, numărul 100, un atelier de ciocolată artizanală, de la ora 16.00.

„CIOCOLATA….un produs irezistibil care face parte din viața noastră, din copilărie, până la adânci bătrâneți. Vino cu noi în lumea fascinantă a ciocolatei și descoperă cele mai importante secrete ale preparării pralinelor, învață care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a obține aceste mici bijuterii comestibile, începând de la tehnici de decorare, temperare, turnarea ciocolatei, prepararea umpluturilor….până la degustarea lor!”, se anunță în descrierea evenimentului.

La eveniment va fi prezentă ciocolatiera Kinga Dicoi, care va împărtăși principiile de bază ale ciocolatei, pe parcursul atelierului intensiv de 4 ore.

„Vom prepara împreună două tipuri de praline, cu căpșuni și cu caramel sărat, vom prepara, împreună, acadele din ciocolată, vom degusta, pe lângă cele 5 tipuri de praline de bază @ingreschocolate, produse tradiționale fară zahăr, precum ciocolata de casă, albă și cu cacao, sau batoane nutritive fară zahăr, vom învăța cum asociem vinul cu ciocolata”.

Participarea costă 180 de lei, iar prețul include training praline artizanale, cu implicarea activă a participanților; 100 gr praline, dintre cele create manual cu ajutorul participanților, acadele de ciocolată, degustarea produselor „ingreschocolate”,  în asociere cu vin.

Înscrierea se face prin email la adresa hello@winekooltour.ro, mesaj în privat pe pagina oficială de Facebook a celor de la Winekooltour sau telefonic, la următorul număr: 0772205488. Locurile sunt limitate, iar avenimentul este dedicat celor peste 18 ani.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE