”Mureșeni în tranșeele Marelui Război”, premiu la Expoziția Anului de la Budapesta Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 149 Vizualizări

”Mureșeni în tranșeele Marelui Război”, premiu la Expoziția Anului de la Budapesta

Societatea Pulszky – Asociația Maghiară Muzeală a anunțat joi, 3 noiembrie, câștigătorii titlului Expoziția Anului 2022, pentru cele trei categorii de expoziții nominalizate, în cadrul ceremoniei care a avut loc la Budapesta.

Expoziția ”Mureșeni în tranșeele Marelui Război” a primit singurul premiu special acordat la categoria expoziții cu buget de peste 4 milioane de forinți, din cele șapte expoziții nominalizate, alături de cele trei expoziții premiate cu locul I.

”Premiul special s-a acordat pentru conceptul vizual inedit al expoziției, pentru profesionalismul și diversitatea surselor folosite în redarea dramelor soldaților și civililor implicați direct sau indirect în Primul Război Mondial”, a informat Liliana Lirca, purtător de cuvânt al Muzeului Județean Mureș.

Expoziția tematică ”Mureșeni în tranșeele Marelui Război” poate fi văzută la Secția de Etnografie și Artă Populară din Târgu Mureș începând cu data de 11 iunie 2021.

Programul de vizitare este de marţi până vineri între orele 9.00 -16.00, sâmbătă între orele 9.00 – 14.00 și duminică între orele 9.00 – 13.00, iar prețul unui bilet este de 12 lei – standard, 3 lei – pentru elevi și studenți și 6 lei – pentru pensionari.

Expoziția are trei curatori, Pánczél Szilamér Péter, Sárándi Tamás și Dorel Marc, iar conceptul și designul îi aparțin lui Karácsony István.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE