Durkopp Adler România sărbătorește 25 de ani de la înființare! Economic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 377 Vizualizări

Durkopp Adler România sărbătorește 25 de ani de la înființare!

Cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro și produse de calitate, Durkopp Adler România este un reper pe piața mondială a mașinilor de cusut. Pentru a sărbători 25 de ani de la înființare, Durkopp Adler România organizează un eveniment aniversar în data de 12 Noiembrie, în Sângeorgiu de Mureș, alături de angajați, foști-angajați, membri ai boardului managerial din Romania, Germania, Cehia.
Despre Durkopp Adler România
În anul 1997 concernul Dürkopp Adler din Germania a înfiinţat în România o societate comercială cu capital privat pentru fabricarea de maşini de cusut industriale şi piese de schimb pentru maşini de cusut, având un număr de 8 angajaţi. În acest an, pe 12 Noiembrie 2022, Durkopp Adler România SRL sărbătorește 25 de ani de existență, eveniment ce va fi marcat prin organizarea unui tur de fabrică și o petrecere pentru foștii și actualii angajați. În prezent societatea are aproximativ 300 de angajați, cu mici fluctuații, în funcție de necesar. Ca urmare a lipsei forței de muncă calificată pe piața muncii, problemă cu care se confruntă multe companii și industrii la ora actuală, se va inaugura în cadrul companiei un Atelier de instruire internă, în care un instructor formator va instrui angajații la locul de muncă, pentru a învăța meserie prin teorie și practică.
Compania s-a modernizat în permanență, folosind doar resurse proprii. Ca rezultat al acestor investiții, productivitatea s-a dublat în ultimii ani.
La fabrica din Sângeorgiu de Mureș se produc componente de uzură, seturi de coasere, graifere și cuțite pentru mașini de cusut. Atât la graifere, cât și la cuțite Dürkopp Adler este numărul 1 european, în ceea ce privește cantitatea și calitatea produselor.
Valoarea investițiilor din ultimii ani depășește, în medie, valoarea de 1 milion de euro. Acestea au fost realizate atât în utilaje și echipamente de ultimă generație – pentru a putea ține pasul cu dezvoltarea tehnologiilor de fabricație, cât și în clădiri și infrastructură – pentru a îmbunătăți condițiile de lucru și pentru a extinde capacitatea de producție.
Peste 80% din utilajele firmei sunt CNC-uri de ultimă generație, iar in 2019 o hala nouă a fost finalizată, cu o suprafață de 1.500m2 pentru producție, respectiv 730m2 pentru birouri.
Strategia grupului Dürkopp Adler se concentrează pe produse automatizate flexibile, precum și pe mașini și sisteme inovatoare și digitale. Mai ales cu noile modele de mașini de cusut M-TYPE DELTA digitalizate și extrem de dezvoltate, compania își întărește poziția sa de lider în industria coaserii.
În plus față de platforma DELTA în continuă creștere, Dürkopp Adler deține o gamă largă de mașini și agregate de coasere pentru aplicații industriale medii-grele, precum și pentru producția de confecții.
De asemenea, pentru piața din România, firma s-a concentrat în a ușura folosirea acestor utilaje prin introducerea meniului de navigare în limba română la toata gama de mașini digitalizate. Mai mult, grupul Dürkopp Adler a dezvoltat un soft performant, pentru a veni în sprijinul clienților care se confruntă cu lipsa de personal, pe nume QONDAC, care este un sistem de rețea bidirecțional care nu doar colectează și analizează datele de la mașinile de cusut pentru monitorizarea productivității și a calității, dar poate, de asemenea, să vă controleze de la distanță mașinile de cusut DÜRKOPP ADLER și să vă instruiască operatorii pentru cele mai bune practici

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE