Moș Nicolae vine dacă alergi! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Moș Nicolae vine dacă alergi!

Am auzit că Moș Nicolae vine anul acesta și dacă nu-ți speli încălțămintea. Din contră, trebuie să o prăfuiești. Evenimentul „4 Run 4 Fun”organizat de Master Ski&Bike Club își va desfășura sâmbătă, 3 decembrie, începând cu ora 9.00, ultima etapă.

„În 3 decembrie vă așteptăm la Alergarea de Moș Nicolae, în cadrul căreia va avea loc și premierea alergătorilor care au participat la toate cele 4 etape (Verificați clasamentul de până acum). Haideți să închidem sezonul cu voie bună, atmosfera cu care ne-am obișnuit de-alungul etapelor! Vă așteptăm cu drag și cu ceai cald! Ultima etapă și anul acesta va fi una caritabilă. În cadrul alergării de Moș Nicolae strângem fonduri pentru căminul de copii din Bogata de Mureș, Emmaus, și colegul nostru Tams Viorel, care face parte din această mică comunitate, unde fiecare donație poate să aducă un zâmbet și un Crăciun mai fericit. Dorim ca donațiile noastre să aducă și de data asta multe bucurii la acești copii! Vă mulțumim anticipat pentru susținere!”, se precizează în descrierea evenimentului.

Cursa se desfășoară pe două categorii:

– Sprint: 17-19 / 20-29 / 30-39 / 40-49 / 50-59/ +60 (femei și bărbați)

-Distanță lungă: 20-29 / 30-39 / 40-49 / 50-59/ +60 (femei și bărbați)

Înscrierile se pot face online la următorul link: https://www.4run4fun.ro/index.html#Mikulas, iar clasamentul actualizat poate fi văzut aici: https://www.4run4fun.ro/results.html. Taxa de înscriere este de 60 lei.

Despre activitatea Casei Emmas

„Casa „Emmaus” a început activitatea în anul 2002 în regiune Luduş, mai precis în satul Bogata odată cu înfiinţarea fundaţiei locale Forumul Ecumenic al societăţii creştine. Casa cu un fundal religios, este localizată într-o zonă pitorească, într-un decor rural unde peisaje naturale, frumoase stau mărturie la miracolul creaţiei. De atunci numărul beneficiarilor de la 11 copii, jumătate-orfan sau proveniţi din medii vulnerabile, a crescut până la 53 de copii, în prezent. Principalele lor rezultate sunt reflectate în succesele copiilor. Printre primele obiective ale lor amintesc crearea egalităţii de şanse pentru copii cu probleme, vulnerabili şi vătămaţi, soluţionarea parţială sau totală a prolemelor de navetă pentru familiile sărace din medii izolate”. Site-ul oficial al acesteia poate fi vizitat accesând link-ul următor: https://emmauskids.wordpress.com/roman/.

I.M.

Sursa foto: Depositphotos.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE