Home / Învățămînt / Omagiu adus Marii Uniri de elevii din Gurghiu

Omagiu adus Marii Uniri de elevii din Gurghiu

Distribuie

Ziua Națională a României a fost sărbătorită marți, 29 noiembrie la Liceul Silvic Gurghiu. În spirit de unitate și patriotism, elevii și profesorii Liceului Silvic au realizat o multitudine de activități tematice dedicate Marii Unirii.

Elevii și profesorii Liceului Silvic Gurghiu au marcat Ziua Națională printr-un concurs literar de eseuri intitulat  ”Unire-n cuget și-n simțiri”  precum și prin alte activități . Amintim aici concursul de recitare de poezie,  intonarea cântecelor patriotice,  Turul României în valiza istorico-turistică la care se adaugă proiecte și dezbateri având ca teamă 1 Decembrie 1918, Ziua Națională a României.  

„Mulțumim pe această cale tuturor participanților al căror suflet palpită în cântecul Doinei și rezonează cu intraductibilul Dor. LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI TUTOROR ROMÂNILOR!”, au precizat reprezentanții Liceului Silvic Gurghiu.

(Redacția)


De asemenea, verificati

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.