Home / Administrație / Staff-ul Brantner „are suspiciuni serioase privind un boicot continuu”

Staff-ul Brantner „are suspiciuni serioase privind un boicot continuu”

Distribuie

Redacția Zi de Zi a primit un comunicat de presă din partea companiei Brantner Romania, compania care a câștigat contractul privind colectarea și transportul deșeurilor în Zona 2, din care fac parte Municipiul Târgu Mureș, comunele limitrofe municipiului și alte UAT-uri, în care este menționat că: „staff-ul Brantner are suspiciuni serioase privind un boicot continuu, prin care curățenia orașului este compromisă în mod susținut„.

Îl redăm mai jos integral:

„Pe 5 decembrie 2022 se împlinește o lună de când compania Brantner, a intrat, în urma câștigării licitației, pe piața colectării deșeurilor din Zona 2 Mureș. În acest interval, misiunea companiei s-a arătat foarte dificilă.

În urma propriilor investigații, staff-ul Brantner are suspiciuni serioase privind un boicot continuu, prin care curățenia orașului este compromisă în mod susținut. De asemenea, cu ajutorul cetățenilor de bună-credință, angajații firmei au identificat mașini din care se aruncă intenționat cantități mari de deșeuri, în anumite locuri din oraș, sunt distruse sau răsturnate în mod constant containerele de deșeuri, sunt vandalizate punctele îngropate de colectare a deșeurilor din zona blocurilor.

Pe această cale, staff-ul companiei face un apel către toți locuitorii din Târgu Mureș, interesați de colectarea deșeurilor dar și de curățenia străzilor și spațiilor publice, în a semnala astfel de incidente, pentru a putea interveni rapid, alături de organele abilitate, așa cum s-a procedat până acum. Toate aceste demersuri vor fi aduse la cunoștința instituțiilor abilitate și dacă va fi cazul acestea vor face obiectul unor acțiuni în instanță.

“Compania Brantner a realizat investiții de peste 5 milioane de euro în containere, pubele  si utilaje de colectare a deșeurilor, sens în care își propune executarea cu succes a contractului  din zona 2 Târgu Mureș, așa cum s-a întamplat cu toate contractele derulate de la intrarea pe piața din România. Suntem o companie serioasă și vom depăși toate probleme actuale, interne și externe. Vom ajunge și la Mureș la standardul nostru de grup Brantner, acela pe care-l avem peste tot în România, acolo unde activăm (Cluj, Piatra Neamț, Reșita, Timișoara, Mehedinți, Sălaj)”, precizează mag. David Zeininger, CEO BRANTNER ROMANIA.

Acesta îi asigură pe toți locuitorii din Mureș de toată implicarea firmei, punctând fiecare realizare din scurta perioadă ce a trecut de la câștigarea licitației pentru colectarea deșeurilor din zona 2 Mureș.

„* Am relocat resursă umană suplimentară de la alte puncte de lucru din țară;

* Prelungim programul de lucru al angajaților ori de câte ori e nevoie;

* Am răspuns și vom răspunde solicitărilor punctuale primite de la cetățeni;

* Avem utilaje noi și performante;

* Monitorizăm cu atenție fiecare punct sensibil din oraș;

* Suntem în permanentă legătură cu reprezentanții ADIECOLECT.

Avem încredere că spiritul comunitar onest va câștiga, pentru că toți ne dorim un oraș curat.”


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.