De Ziua Națională, start la înscrierile pentru ”Transylvania 6 Days” Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 187 Vizualizări

De Ziua Națională, start la înscrierile pentru ”Transylvania 6 Days”

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Adrian Bontiu, inițiatorul și organizatorul Festivalul Internațional de Ultramaraton ”Transylvania 6 Days” de la Reghin a dat startul înscrierilor pentru ediția de anul viitor. Evenimentul organizat de AVB Sports Event va avea loc în perioada 26 iunie -2 iulie 2023 la Baza Sportivă ”Avântul” din municipiul Reghin și va cuprinde probe de 144H, 72H, 48H, 24H și 12H.

Potrivit regulamentului de concurs, pentru fiecare probă de alergare din cadrul evenimentului, vor fi destinate cate 30 de locuri. Dacă pe parcursul desfășurării înscrierilor, există o cerere mai mare pentru o anumită probă, atunci organizatorul își rezervă dreptul de a suplimenta numărul de locuri pentru proba respectivă, limitând astfel numărul de locuri din cadrul probelor rămase în funcție de cererea pentru acestea. Aceste modificări vor fi anunțatee din timp. 

„Va asteptăm la o nouă editie epică. La Reghin continuăm să scriem istorie în ultraalergare. Sunt 30 de locuri disponibile pentru fiecare probă. Listele cu participanți se vor actualiza periodic”, a precizat Adrian Bontiu, organizatorul ”Transylvania 6 Days”.

Sursă foto: Facebook Adrian Bontiu

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE