FOTO: Sportivi mureșeni, rezultate frumoase la Karate 1 Youth League Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 303 Vizualizări

FOTO: Sportivi mureșeni, rezultate frumoase la Karate 1 Youth League

În perioada 8-11 decembrie 2022 în localitatea italiană Jesolo din Veneția s-a desfășurat Karate 1 Youth League, competiție internațională la nivel de cluburi recunoscută de către Comitetul Olimpic Internațional, unul dintre cele patru concursuri din seria Karate 1 Youth League.

În total, la startul competiției s-au aliniat 2.500 de participanți din 58 de țări, iar municipiul Târgu Mureș a fost reprezentat de trei sportivi: Aris Luca Prita (CS Universitar) la categoria de cadeți – Kumite +70 kg., Iana Irina Prita (CS SenSport) la categoria de U14, -47 kg. și Natalia Miclea (CS SenSport) la categoria de U14, -42 kg.

Aris Luca Prita a fost la prima apariție în cadrul noii categorii de vârstă și a avut un debut foarte bun, impunându-se în fața unui sportiv slovac, dar pierzând cu reprezentantul Croației. În total, la categoria sa de vârstă au participat 80 de sportivi din 28 de țări.

Iana Irina Prita a fost la prima participare la o competiție de o asemenea anvergură și s-a făcut remarcată impunându-se în fața reprezentantelor Israelului, Italiei și colegei de lot din România, pierzând însă meciul cu reprezentanta Belgiei (câștigătoarea categoriei) și cel din repasaj cu reprezentanta Letoniei. În final, sportiva din Târgu Mureș s-a clasat pe locul 7 din 59 de participante din 21 țări.

Natalia Miclea a fost la cea de-a doua participare în cadrul unei astfel de competiții și s-a impus în fața a două sportive din Italia, dar apoi a pierdut meciul cu o reprezentantă a Germaniei (aceasta fiind și câștigătoarea medaliei de bronz). În total, la categoria sa de vârstă au participat 60 de sportive din 21 de țări.

Sportivii au fost coordonați și îndrumați de către antrenorul dr. Nicolae Stanciu, centura neagra 2 Dan.

“Sunt foarte mândru de parcursul celor trei sportivi, care au întâmpinat noi dificultăți și care, totuși, au reușit să își depășească limitele. A fost un concurs deosebit de dificil, dar din care știu cu certitudine că au avut multe de învățat. Pe această cale țin să mulțumesc atât Clubului Sportiv Universitar, cât și părinților pentru susținere și sprijin. Fără aceștia, nu am fi putut reprezenta cu mândrie orașul și țara”, a afirmat dr. Nicolae Stanciu.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE